Voorwaarden

Totstandkoming overeenkomst: Een overeenkomst komt tot stand wanneer u, nadat u via deze website een of meerdere producten hebt besteld, van Wellens of langs elektronische weg de orderbevestiging van uw bestelling hebt ontvangen. De orderbevestiging wordt geacht te zijn ontvangen wanneer deze voor u toegankelijk is.

Aanbiedingen: Alle aanbiedingen op deze website zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van bestelde producten. Alle afbeeldingen van te bestellen producten vormen alleen een aanduiding. Wellens of de desbetreffende leverancier is niet aansprakelijk voor afwijking van welke aard dan ook.

Betalingsmethoden: Wellens Staalwaren accepteert de volgende betalingsmethoden: iDeal, Mr.Cash, Bancontact en PayPal. Vooruitbetaling middels overschrijving naar de bank is ook mogelijk, het snelst via internetbankieren. Betaling via TRIODOS IBAN: NL78 TRIO 0391203126  t.n.v. Wellens Staalwaren te 's-Hertogenbosch. Bij overschrijvingen vanuit het buitenland kan de overschrijving via BIC: TRIONL2U en IBAN: NL78 TRIO 0391203126 worden overgemaakt.

Veilig online betalen: De betalingen lopen via Mollie Payments. Mollie maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en PayPal, aan te bieden in hun webshop. Zo kun je als consument binnen de webshop online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. Mollie is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van de betaling en heeft geen invloed op de levering van de online aankopen.
Op de website van Mollie kun je eventueel aanvullende informatie vinden over je online betaling.

Verzendkosten: Bezorging binnen Nederland t/m 50 euro, 5,95 euro verzendkosten. Orders boven de 50 euro worden gratis bezorgd. Bezorging in België, Luxemburg of Duitsland 9,50 euro verzendkosten. Boven de 100 euro wordt de bestelling gratis bezorgd. Daarbuiten gelden andere prijzen en kan er altijd gekeken worden naar de goedkoopste oplossing om het pakketje op de plaats van bestemming te krijgen. Neem dan even contact op.
Past een pakketje door de brievenbus dan storten wij het teveel betaalde bedrag aan portokosten binnen 5 werkdagen weer terug.
De verzendkosten zijn inclusief handling- en verpakkingskosten.

Prijzen: Alle aangegeven prijzen zijn in Euro en inclusief 21% BTW of 6% in geval van boeken en/of levensmiddelen. Alle aanbiedingen/ afbeeldingen / prijzen zijn onder voorbehoud van type- / scanfouten en/of wijzigingen door de fabrikant.

Levering: Levering van de door u bestelde producten vindt plaats door en voor verantwoordelijkheid van Wellens of wiens product(en) u hebt besteld. Na het in ontvangst nemen van het pakket vallen deze onder de verantwoordelijkheid van de klant. De levertijd bedraagt tussen de 1 en 3 werkdagen. De levertijden gelden als indicatie. Opgegeven levertijden zullen nimmer zijn te beschouwen als fatale termijn, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Wellens Staalwaren zal echter redelijkerwijs het mogelijke doen om levering binnen 1 tot 3 werkdagen te realiseren.
De verzending wordt verzorgd door PostNL of Fietskoeriers. Dit is afhankelijk van de grootte van het pakket en het moment van bestellen. Bij de verzending van een pakket ontvang je een pakketcode waarmee het pakket gevolgd kan worden via de website van PostNL of Fietskoeriers. Bestellingen bezorgd via Fietskoeriers geschiedt echter alleen op weekdagen.

Herroepingsrecht: U heeft het recht om binnen een termijn van 15 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Voor alle producten geldt dat zij binnen de gestelde termijn door de consument gefrankeerd kunnen worden teruggezonden naar Wellens Staalwaren te 's-Hertogenbosch of naar hen kunnen worden teruggebracht. De producten dienen ongebruikt te blijven en in de staat van aankoop verkeren (originele onbeschadigde verpakking). Bij de bestelling wordt een formulier meegeleverd waarmee u ons op de hoogte kunt stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Wellens Staalwaren zal uitsluitend de aankoopprijs van het product vergoeden minus de gemaakte verzendkosten. Terugbetaling zal plaatsvinden binnen 7 werkdagen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij uitdrukkelijk anderszins is afgesproken.

Reclamatie: Wellens Staalwaren is verantwoordelijk voor de door hem getoonde en geleverde producten en de levering ervan. Wanneer het afgeleverde niet aan de overeenkomst beantwoordt zal Wellens Staalwaren het ontbrekende alsnog afleveren, dan wel, naar zijn keuze, overgaan tot herstel of vervanging van het afgeleverde product.

Bedrijfsinformatie: Wellens Staalwaren staat als zodanig geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 53329953. Bij de belastingdienst onder BTW-nummer 14.80.50.943B01. Wellens Staalwaren, Gasselstraat 14, 5211 KJ ’s-Hertogenbosch.