Tot besluit

Tot besluit.

Vandaag gaan we onze laatste week in. We gaan nog door tot en met 10 oktober en dan zal de winkel aan de Gasselstraat definitief haar deuren sluiten. Online gaan we nog iets langer door, maar de webshop zal in de loop van dit jaar ook eindigen.
Via de homepage, www.wellens.nl kun je doorlinken naar een pagina met producten die ik nog op voorraad heb en je tegen mooie aanbiedingen kunt bestellen, zolang de voorraad strekt.
Hierna ga ik me dan geheel richten op mijn kunsteducatieve praktijk.

Ik wil iedereen heel graag bedanken voor alle ontroerende en lieve reacties. Het is bijzonder om te merken hoeveel mensen herinneringen hebben aan de winkel, maar zeker ook aan mijn opa, 'Ome Toon'. Daarbij moet ik mijn vader, Gerard Wellens, natuurlijk ook niet vergeten en mijn oom Cees. Cees heeft tot voor vijf jaar terug al die messen en scharen geslepen tot Ingmar Schneider het overnam. 

 

Slijpwerk
Yankee Supply

Gelukkig heb ik voor Ingmar ook onderdak kunnen vinden. Vanaf heden kan het slijpwerk worden afgegeven bij Marcel Lokken van Yankee Supply in de Orthenstraat. Zo is het cirkeltje rond, aangezien mijn overgrootvader ooit begonnen is met zijn bedrijf aan de Orthenstraat.

Voor meer informatie over het slijpen van messen en scharen kun je nu daar terecht. Ik ben blij dat we met Yankee de kwaliteit van het slijpen kunnen waarborgen. 

Slijpwerk dat bij mij in de winkel is gebracht kan natuurlijk ook bij mij opgehaald worden. Mocht je door omstandigheden deze week niet in de gelegenheid zijn bijvoorbeeld slijpwerk op te halen in de winkel. Stuur me dan een mail dan maken we een afspraak zodat je het alsnog op kunt halen. 


Namens de familie Wellens bedankt voor de afgelopen 100 jaar! 
Met tags Nieuws opheffing

Oudere berichten